dl-ispo
  • English ‎(en)‎
    Русский ‎(ru)‎ English ‎(en)‎
    • Log in
    Home
    frontpageloaded
    Объявления сайта
    Courses
    Skip to main content

    ГИА_19.02.08

    1. Home
    2. Courses
    3. Специальность 19.02.08 Технология мяса и мясных продуктов
    4. ГИА_19.02.08
    • Courses

    ВКР_23.06.2020_19.02.08

    • Teacher: Аболецкая Лидия Владимировна
    • Teacher: Кремза Михаил Владимирович
    • Teacher: Кухаренкова Надежда Алексеевна
    • Teacher: Кялина Екатерина Михайловна
    • Teacher: Максимова Людмила Александровна
    • Teacher: Малина Ольга Григорьевна
    • Teacher: Поединок Олеся Викторовна
    • Teacher: Чертовская Виктория Валерьевна
    Skill Level: Beginner

    ВКР_22.06.2020_19.02.08

    • Teacher: Аболецкая Лидия Владимировна
    • Teacher: Кремза Михаил Владимирович
    • Teacher: Кухаренкова Надежда Алексеевна
    • Teacher: Кялина Екатерина Михайловна
    • Teacher: Максимова Людмила Александровна
    • Teacher: Малина Ольга Григорьевна
    • Teacher: Поединок Олеся Викторовна
    • Teacher: Чертовская Виктория Валерьевна
    Skill Level: Beginner

    ГИА-19.02.08

    • Teacher: Кухаренкова Надежда Алексеевна
    • Teacher: Максимова Людмила Александровна
    • Teacher: Поединок Олеся Викторовна
    • Teacher: Чертовская Виктория Валерьевна
    Skill Level: Beginner

    Follow Us

    Follow Us

    Follow Us

    Follow Us

    • English ‎(en)‎
      • Русский ‎(ru)‎
      • English ‎(en)‎

    Институт среднего профессионального образования © 2025. All rights reserved.
    Terms & Conditions Privacy Policy Powered by Edwiser RemUI
    You are not logged in. (Log in)
    Data retention summary